Pool Boy

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Pool Boy
Kiszerelés
5 990 Ft
Ez a természetes, kréta- és ásványi festék minimális keverést igényel. Nem tartalmaz VOC-okat, méreganyagokat és nincs szaga, ezért ideális beltéri festéshez. Önterülő, krémes és kiválóan fed.
Az Original Artisan Range festékek minden esetben felület zárást igényelnek. Ezért mindig zárd le a Finishing Coat-tal, vízbázisú lakkal vagy valamelyik waxunkkal!
Részletek
A Frenchic® bútorfesték károsanyagmentes, szagtalan, környezetbarát termék, amely bátran használható gyerekszobában is.

Nincsenek rejtett adalékanyagok – az összes összetevő megtalálható a termék dobozán. Egy teljesen természetes, ásványi anyagokat tartalmazó krétafesték, állaga sűrű, tejszínszerű, kiválóan fedő festék.

A Frenchic® bútorfesték szigorú tesztelésen ment keresztül, melynek eredményeképpen megkapta az EN71:3 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a gyermekek bútorai és játékai is biztonsággal festhetőek.

Milyen felületen használható?

A Frenchic valamennyi festéke rendkívül jó fedőképességű és szinte minden felületre használható (pl. fa, kő, beton, tégla, műanyag, üveg). Olyan száraz, nedvszívó és zsírmentes felületeken is használható, mint a szövetburkolatok, valamint az üvegszálas tapéta.

Alkalmazása:

A felület legyen tiszta, száraz, por- és zsírmentes. Ha alaposan hordod fel a felületre, elég egy réteg is. Ha úgy látod, hogy nem fedte be a felületet vagy az nagyon nedvszívó, szükséges lehet egy második réteg felhordása is a legjobb eredmény elérése érdekében.

Összetevők: víz, kréta, porított márvány, agyag, ecetészter, cellulóz, titán-dioxid, tartósítószer (0,1%).

1 liter 8 m2-re elegendő.

Tárolás: zárt flakonban, hűvös helyen, de fagypont felett.

Kiszerelés: 150ml és 750ml

Liter ára 150ml-s esetén: 23270Ft

Liter ára 750ml-s esetén: 11590Ft
Adatok
Kiszerelés
250ml
Cikkszám
FC2-131797
Tömeg
300 g/db