Mother Duck

Nincs raktáron
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Mother Duck
Kiszerelés
11 990 Ft
Ez a természetes, kréta- és ásványi festék minimális keverést igényel. Nem tartalmaz VOC-okat, méreganyagokat és nincs szaga, ezért ideális beltéri festéshez. Önterülő, krémes és kiválóan fed.
Az Original Artisan Range festékek minden esetben felület zárást igényelnek. Ezért mindig zárd le a Finishing Coat-tal, vízbázisú lakkal vagy valamelyik waxunkkal!
Részletek
A Frenchic® bútorfesték károsanyagmentes, szagtalan, környezetbarát termék, amely bátran használható gyerekszobában is.

Nincsenek rejtett adalékanyagok – az összes összetevő megtalálható a termék dobozán. Egy teljesen természetes, ásványi anyagokat tartalmazó krétafesték, állaga sűrű, tejszínszerű, kiválóan fedő festék.

A Frenchic® bútorfesték szigorú tesztelésen ment keresztül, melynek eredményeképpen megkapta az EN71:3 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a gyermekek bútorai és játékai is biztonsággal festhetőek.

Milyen felületen használható?

A Frenchic valamennyi festéke rendkívül jó fedőképességű és szinte minden felületre használható (pl. fa, kő, beton, tégla, műanyag, üveg). Olyan száraz, nedvszívó és zsírmentes felületeken is használható, mint a szövetburkolatok, valamint az üvegszálas tapéta.

Alkalmazása:

A felület legyen tiszta, száraz, por- és zsírmentes. Ha alaposan hordod fel a felületre, elég egy réteg is. Ha úgy látod, hogy nem fedte be a felületet vagy az nagyon nedvszívó, szükséges lehet egy második réteg felhordása is a legjobb eredmény elérése érdekében.

Összetevők: víz, kréta, porított márvány, agyag, ecetészter, cellulóz, titán-dioxid, tartósítószer (0,1%).

1 liter 8 m2-re elegendő.

Tárolás: zárt flakonban, hűvös helyen, de fagypont felett.

Kiszerelés: 150ml és 750ml

Liter ára 150ml-s esetén: 23270Ft

Liter ára 750ml-s esetén: 11590Ft
Adatok
Cikkszám
FC0060023G1
Tömeg
1,5 kg/db