Apple Of My Eyes

Nincs raktáron
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Apple Of My Eyes
Kiszerelés
12 990 Ft
Kül-és beltéri krétafesték,mely szintén rendelkezik az EN71:3 tanúsítvánnyal. Szagtalan, nagyon alacsony VOC tartalommal. Kemény, kopásálló, időjárásálló festék. Teljes száradás után UV-álló, vízzáró és mosható. Ideális kültéri bútorokhoz, beltérben a konyha- és fürdőszobabútorok tökéletes festéke. Semmilyen utó kezelést nem igényel. Álom vele festeni!
Részletek
A Frenchic® bútorfesték károsanyagmentes, szagtalan, környezetbarát termék, amely nem tartalmaz rejtett adalékanyagokat.

Az időjárásálló, kültéri használatra tervezett Al Fresco termékcsalád szintén ásványi anyagokat tartalmazó krétafesték, a kerti bútorok védelmére lett kifejlesztve.

A festék állaga sűrű, tejszínszerű, kiválóan fed.

A Frenchic® bútorfesték szigorú tesztelésen ment keresztül, melynek végén megkapta az EN71:3 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a gyermekek bútorai és játékai is biztonsággal festhetőek.

Így használd:

A lefesteni kívánt felületet tisztítsd meg, legyen száraz, zsír- és pormentes. Ha a felületen lévő festékréteg sérült, pereg, ezt mindenképpen távolítsd el (spaklival, csiszológéppel, csiszolópapírral) festés előtt.

A festék felvitele 2 rétegben javasolt, normál időjárási viszonyok között, száraz időben. A lefestett bútor 1 óra alatt megszárad, azonban az erős igénybevételnek csak 1-2 nap múlva tedd ki.

Festés után az ecsetből mosd ki a festéket meleg, szappanos vízzel, nehogy rászáradjon. Ha valahova lecseppen a festék, onnan is még nedves állapotában töröld fel, mielőbb.

A festéket lezárva, normál szobahőmérsékleten tárold!

125 ml festék kb. 1 m²-re elegendő, de ez csak általános, tájékoztató adat, amelyet a lefestendő felület típusa, keménysége befolyásol!

Összetevők: kréta, agyag, titán-dioxid, gyanta, talkum, tartósítószer.

Adatok
Kiszerelés
750ml
Cikkszám
FC0030014G1
Tömeg
1,5 kg/db