Redesign Décor Transfers® – Fuchsia Sunset

Nincs raktáron
Redesign Décor Transfers® – Fuchsia Sunset
12 500 Ft
A RE-DESIGN® dekor transzferekkel otthonod díszítésének új lehetőségét fedezheted fel! Kivételes részletességgel készült, gyönyörűen összeállított minták, amelyek könnyedén felvihetők bútorokra, falakra, ajtókra, üveg- és fémfelületekre,de sok más egyéb felületre is. A lehetőségek végtelenek, csak a fantáziádon múlik!
Részletek
A dekor transzferek alkalmazhatók fa, fém, üveg, műanyag és festett felületek dekorálására. A transzfer fólia felvitele előtt győződj meg róla, hogy a kívánt felület tiszta és száraz. Frissen festett felület esetében mindenképpen várd meg a festék teljes száradását!

FELHASZNÁLÁS:

Mindegyik transzfer két lapból áll, az egyik a matt elválasztó papír, ami védi a mintát a sérülésektől, a másik lapon pedig a nyomtatott öntapadós mintát találod. A csomagban találsz egy fából készült felhordó szerszámot, amelynek segítségével átdörzsölheted a mintát a kiválasztott felületre.

FONTOS! A transzfer fóliák kialakításuk miatt nyomásérzékenyek, ezért bánj velük óvatosan, amikor kibontod és a kívánt felületre helyezed!
FELHELYEZÉS:

1. LÉPÉS:

Mielőtt a matt papírt eltávolítod, tervezd meg a minta helyét a díszítendő felületen.

2. LÉPÉS:

Óvatosan húzd le a matt papírt, majd helyezd a mintát tartalmazó fóliát a ragadós felével a díszítendő felületre. Ha nagyobb méretű transzfer fóliával dolgozol, a fólia sarkait célszerű rögzíteni a felületen, mert ezzel megakadályozhatod, hogy a minta elmozduljon a felvitel során. Majd lassan és óvatosan távolítsd el a többi matt papírt is, és finoman simítsd a mintát a felületre.

3. LÉPÉS:

A felvitel során fentről lefelé haladj és dörzsöld végig a mintát a fapálcával. Használhatsz műanyag kártyát vagy más kisebb kemény eszközt, de semmiképpen ne használj éles eszközt, amivel a fóliát megsértheted. A folyamat során gondosan ellenőrizd, hogy minden apró részletet átdörzsöltél-e.

4. LÉPÉS:

Miután a teljes minta felkerült a felületre, puha ruhával óvatosan simítsd át, hogy az esetleges buborékok eltűnjenek és ellenőrizd, hogy a minta szélei rendesen rögzültek.


Dekoráláshoz használhatod a teljes mintát, de felhasználhatsz csak részleteket is. Össze is kombinálhatod a különböző mintákat. Ha csak részleteket használsz fel, akkor a felhasználandó részletet ollóval vágd ki a teljes mintából!
Adatok
Méret

33cmx49cm

55,88 cm x 76,20 cm
Cikkszám
655350636913
Tömeg
250 g/db