Finishing Coat/Vízzáró folyadék

Nincs raktáron
Finishing Coat/Vízzáró folyadék
Finishing Coat/Vízzáró folyadék
Finishing Coat/Vízzáró folyadék
Finishing Coat/Vízzáró folyadék
8 790 Ft
A Frenchic® utókezelő folyadék extra védelmet biztosít a fa, valamint a krétafestékkel festett bútoraidnak, mert vízzáró réteget képez a felületre kenve. Főként olyan bútorokon ajánlott a használata, amik vizes helyiségbe kerülnek (fürdőszoba, konyha).
Részletek
A Frenchic® Finishing Coat utókezelő bevonat kémiai oldószer nélkül készült, nem tartalmaz mérgező anyagokat, megakadályozva ezzel a vízszennyezést. Összetételének köszönhetően gyakorlatilag ártalmatlan az emberek és a környezet számára.

Ha Frenchic® festékkel festett bútorodat szeretnéd vizes helyiségben használni (pl. fürdőszoba, konyha), ezzel a színtelen folyadékkal vízzáró réteget tudsz felvinni a megszáradt festékre.

Ha ásványi dekorport is szeretnél használni, az utókezelő folyadékkal keverd össze és kend fel ecsettel a festett felületre.

Ez a termék is megkapta az EN71:3 gyerekbarát minősítést.Milyen felületen használható?

A vízzáró utókezelő folyadék a festett, vagy a festetlen fából készült bútorok védelmére szolgál. Ha extra megjelenést szeretnél elérni, keverj a folyadékba csillogó ásványi dekorport, így a bekent felület fémesen csillogóvá válik.

Ha az Original termékcsaládot használod vizes helyiségbe való bútoron, wax helyett kend le az utókezelővel 2-3 rétegben, hogy a felület ellenálljon a nedvességnek.

Alkalmazása:

A felület legyen száraz, nedvszívó, a régi, leváló festékréteget, olajat, gyantát el kell távolítani a használata előtt. A felületre ecsettel vagy szivaccsal tudod felhordani. Két réteg felvitele között hagyj 15-30 perc száradási időt. A legjobb eredmény elérése érdekében kenj fel 2-3 réteget. 12 havonta ajánlott újra felkenni a felületre. Jól szellőző helyiségben használd.

Összetevők: víz, gyanta, tenzidek, tartósítószer.

Bár nem mérgező, gyermekektől távol tartandó!

1 liter kb. 12-15 m2-re elegendő (500 ml/6-8 m2).

Liter ára: 13780Ft

500ml-s kiszerelésben kapható.

Tárolás: lezárva, hűvös, de fagymentes helyen.
Adatok
Kiszerelés
500ml
Cikkszám
FC0050001E1
Tömeg
650 g/db