Swanky Pants

3 490 Ft9 690 Ft

Törlés
Készletértesítő feliratkozás

Leírás

A Frenchic® bútorfesték károsanyagmentes, szagtalan, környezetbarát termék, amely nem tartalmaz rejtett adalékanyagokat.

Az időjárásálló, kültéri használatra tervezett Al Fresco termékcsalád szintén ásványi anyagokat tartalmazó krétafesték, a kerti bútorok védelmére lett kifejlesztve.

A festék állaga sűrű, tejszínszerű, kiválóan fed.

A Frenchic® bútorfesték szigorú tesztelésen ment keresztül, melynek végén megkapta az EN71:3 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a gyermekek bútorai és játékai is biztonsággal festhetőek.

Így használd:

A lefesteni kívánt felületet tisztítsd meg, legyen száraz, zsír- és pormentes. Ha a felületen lévő festékréteg sérült, pereg, ezt mindenképpen távolítsd el (spaklival, csiszológéppel, csiszolópapírral) festés előtt.

A festék felvitele 2 rétegben javasolt, normál időjárási viszonyok között, száraz időben. A lefestett bútor 1 óra alatt megszárad, azonban az erős igénybevételnek csak 1-2 nap múlva tedd ki.

Festés után az ecsetből mosd ki a festéket meleg, szappanos vízzel, nehogy rászáradjon. Ha valahova lecseppen a festék, onnan is még nedves állapotában töröld fel, mielőbb.

A festéket lezárva, normál szobahőmérsékleten tárold!

100 ml festék kb. 1 m²-re elegendő, de ez csak általános, tájékoztató adat, amelyet a lefestendő felület típusa, keménysége befolyásol!

Összetevők: kréta, agyag, titán-dioxid, gyanta, talkum, tartósítószer.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

150 ml, 250ml, 750 ml

Vélemény, hozzászólás?