Pool Boy

3 490 Ft8 690 Ft

Ez a természetes ,  kréta- és ásványi festék minimális keverést igényel. Nem tartalmaz VOC-okat, méreganyagokat és nincs szaga,ezért ideális beltéri festéshez. Önterülő,krémes és kiválóan fed.

Az Original Artisan Range festékek minden esetben felület zárást igényelnek. Ezért festés után mindig zárd le Finishing Coat-tal vagy valamelyik waxunkkal. Vízbázisú lakkal is zárható.

125ml festék 1m2-re elegendő.

150 és 750ml-s kiszerelésben kapható.

1 liter ára 150ml-s kiszerelés esetén: 23270Ft

1 liter ára 750ml-s kiszerelés esetén: 11870Ft

Törlés
Cikkszám: FC0060009G1 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Frenchic® bútorfesték károsanyagmentes, szagtalan, környezetbarát termék, amely bátran használható gyerekszobában is.

Nincsenek rejtett adalékanyagok – az összes összetevő megtalálható a termék dobozán. Egy teljesen természetes, ásványi anyagokat tartalmazó krétafesték, állaga sűrű, tejszínszerű, kiválóan fedő festék.

A Frenchic® bútorfesték szigorú tesztelésen ment keresztül, melynek végén megkapta az EN71:3 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a gyermekek bútorai és játékai is biztonsággal festhetőek.

 

Milyen felületen használható?

A Lazy Range egy rendkívül jó fedőképességű krétafesték, amely szinte minden felületre használható (pl. fa, kő, beton, tégla, műanyag, üveg). Olyan száraz, nedvszívó és zsírmentes felületeken is használható, mint a szövetburkolatok, valamint az üvegszálas tapéta.

Alkalmazása:

A felület legyen tiszta, száraz, por- és zsírmentes. Ha alaposan hordod fel a felületre, elég egy réteg is. Ha úgy látod, hogy nem fedte be a felületet vagy az nagyon nedvszívó, szükséges lehet egy második réteg felhordása is a legjobb eredmény elérése érdekében.

Összetevők: víz, kréta, porított márvány, agyag, ecetészter, cellulóz, titán-dioxid, tartósítószer (0,1%).

1 liter 8 m2-re elegendő (125 ml/1 m2).

Tárolás: zárt flakonban, hűvös helyen, de fagypont felett.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Kiszerelés

150 ml, 750 ml

Vélemény, hozzászólás?