Lenyűgöző átalakulás festékkeveréssel

A napokban egy gyönyörűen átfestett bútorra akadtam, gondoltam ennek itt a helye a blogon, pláne, hogy Frenchic festékkel lett festve.

Most nem annyira a festés az, amit szeretnék kihangsúlyozni ebben a munkában, hanem a szín, ami ugyan nem található meg a palettán, de könnyen kikeverhető.

Én vörösbornak hívom, mert nekem az jutott róla eszembe elsőként – bár nem vagyok túl nagy bor-fan, azért a színét mégis látom 😀 Ez a munka remek példa arra, hogyha nem találod a színek között azt, amit keresel, keverd ki magadnak. Így az eredmény tényleg olyan lesz, amit másnál nem fogsz viszontlátni! 😉

Ez a festés előtti kép a bútorról…

ez pedig az új külső. Nagyon elegáns, figyelemre méltó darab lett belőle!

 

Elsőként, csiszolást, zsír-és portalanítást követően Panther-rel lett átfestve, majd erre jött a következő réteg, az említett feketéhez lett keverve a Flamenco. A réteg száradása után ecsettel itt-ott, foltokban feketével még “össze lett kenve”, végül Clear Wax-szal áttörölve.

Mindegyik termék megtalálható a webshopban, ha nagyon megtetszett, az alábbi képekre kattintva tudsz rendelni.

De akár meg is nyerheted most mindkettőt, mert épp játék folyik, amit Enikővel közösen szerveztünk. A részleteket ITT találod! Jövő hét vasárnapig (07.30) tudsz részt venni, szerintem ne hagyd ki ezt a lehetőséget! 🙂

 

Szép napot!

forrás