Werkfotók egy munkámról

Kíváncsi vagyok, ki hogy van ezzel, de én nagyon szeretek munka közbeni, a háttérmunkálatokat is láttató werkfotókat nézegetni. Múlt héten hétfőn egy újonnan nyíló fürdőszoba bemutatóterem, a TEAKhome gyönyörű, francia bútorait rendeztük és fotóztuk. A nagy munka közben párszor eszembe jutott, hogy csináljak egy-két képet. Persze ezeken többnyire a “diszkréten meghúzódó” kupi látható a hatalamas fehér háttérrel – ez a tükrök képét takarta ki a készülő fotókon – és a plusz világítást adó fotólámpákkal, de a lényeg egyszerre úgyis csak 1 fürdőszobafalon volt. 😉

Gyakorlatilag egy kész alapot kaptam: minden adott volt már az élethű fürdőszoba-képhez, csak a kiegészítők, használati tárgyak, dekoráció hiányzott. 9 fal várt rám és vagy kétszer ennyi bútor és megannyi mosdó.

ezek a képek még a legelején, a megbeszéléskor készültek

Egy megbeszélés után körvonalazódott, hogy mi a tulajdonosok elképzelése, így előbb számítógép előtt összeállítottam több szettet is, amiknek nagy része jól kombinálható egymással is, ez alapján született egy hosszú lista, hogy összességében mikre lesz szükség, aztán elindultunk a kétlépcsős beszerző körútra.

a Zara Home is sok szépséget rejt

Az alábbi képek vissza se adják, mennyi mindent szereztünk be, a színvonalasabb külföldi márkáktól kezdve a hazai kortárs művészek alkotásáig…

A fotózás napján, reggel beszereztük még a szükséges élő növényeket és zöld leveleket (ezek jótékony hatásáról írtam múltkor ezt a bejegyzést), ezt követően jött az egész napos pakolás, bútortologatás és dekorálás.

Aki már egy ideje követ, pontosan tudja rólam, hogy odavagyok az egyszerű, fehér (vagy világos) bútorokért, mert nagyon jól beilleszthetők bármilyen környezetbe és könnyen dekorálhatóak. De azt kell mondjam ez után a nap után, hogy a teakfa bútorok lenyűgöztek. Annyira hozzák magukkal a természetközeli érzést, hogy ezt nem is gondoltam volna. És kicsit sem volt nehezebb a styling!!!

A teakfa nagyon kellemes tapintású és színű fa, ami fürdőszobába tökéletes választás, mivel a fa saját olaj- és gumitartalma ellenállóvá teszi a felületet a vízzel szemben. Ha mégis extra védelmet szeretnél, a pultra üveglapot is kérhetsz. A kínálat nagyon jól lett összeállítva, mert a pár négyzetméteres fürdőbe is ugyanúgy találsz méretben megfelelő bútort, mint a hatalmas, akár többtíz négyzetméteres helyiségbe.

Minden darab egyedi, ez a fa természetéből ered, de egymással jól kombinálhatóak az egyes elemek (tükör, létrapolc, fali polc), így szinte bármilyen kombinációban összeállíthatod magadnak az elképzelt berendezést a jövő héten nyíló webshopban.

Az alap koncepció a fürdőszoba berendezés volt, de több bútor is alkalmas arra, hogy akár előszobában, akár étkezőben vagy nappaliban kapjon helyet, ezért igyekeztünk ezt is megmutatni. Már csak azért is, mert a bútorok nincsenek előre fúrva a csaptelepek számára.

az orgonás kép a pogácsaszínű vázában jól passzolt az elé elhelyezett búrás tartóval – kész szerencse, hogy volt épp pogácsánk is…

 

Nagyon várom már a profi képeket, ha meglesznek, megmutatom a kedvenceimet… 😉